Παρουσίαση ομάδας μαραθωνίου

Σας παρουσιάζουμε όλη την ομάδα που θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιου του Βερολίνου το σάββατο 29/9/2012. Καλή επιτυχία στην ομάδας μας και ελπίζουμε του χρόνου οι συμμετοχές να δεκαπλασιαστούν (τουλάχιστον).

 

Σύντομα Βιογραφικά Συμμετέχοντων

Τριφύλλης Μάνος:  Εμπειρία ζωής το να συμμετάσχω σε αυτόν τον αγώνα μιας και το skating στην χώρα μου δεν ειναι τοσο ανεπτυγμένο οπότε το να μοιραστώ αυτό το συναίσθημα με αλλους 10.000 πατινέρ είναι κάτι το απίστευτα όμορφο!!!!

 

Μαριάνθη Πετίδου: Είναι κάτι μοναδικό -ως αρχάρια πατινέρ- να μοιραστώ αυτήν την μοναδική εμπειρία το να αγωνιστώ πλάι σε τόσους πατινέρ.
Μωρούδης Διονύσης: Είμαι 32 ετών από Θεσσαλονίκη και τα πατίνια είναι στάση ζωής και ιδεολογία όπως η ζωή είναι απλή.
Μαρκογιάννης Γιώργος: Είμαι 26 ετών. Ξεκίνησα τα πατίνια το 2008 σαν εναλλακτική μέθοδο προπόνησης στο σκι. Σύντομα γνώρισα την ομάδα Ωθηση και σε λίγο καιρό θα τρέξω τον πρώτο μου αγώνα στον Μαραθώνιο του Βερολίνου.
Κωνσταντίνος Μαρτζέκης:  Γεννήθηκα στις 27/06/1979. Ψευδώνυμο :locoskater94′. Πατινάρω από τις αρχές του 1994.(Φεβρουάριο με Μάρτιο). Ατάκες μου: Αγαπώ τα τροχοπέδιλα μου..κ αυτά αγαπάνε εμένα! keep rolling.. αν δεν μπορείς να με φτάσεις τότε κάτσε στην άκρη και απόλαυσέ με…
Αγαπώ αυτό που κάνω και πάντα βελτιώνομε με δουλειά! Θέλω να λάβω μέρος σε κάθε αγώνα που μπορώ και να μην χάνω την ευκαιρία μου! Πιστεύω ότι δεν υπάρχει ταλέντο..παρα μονό σκληρή δουλειά..η προπόνηση δεν θα είναι εύκολη και ούτε γίνετε πιο απλή… άπλα εμείς προσπαθούμε κάθε μέρα και περισσότερο…το 90% είναι σκληρή προπόνηση..το 10% είναι το ταλέντο.
Κιτσανέλης Δημήτρης:  Ασχολούμαι, εκτός από τα πατίνια, με το τρέξιμο και το ποδήλατο. Πρωτοσυνάντησα ανθρώπους με inline rollers στα πόδια σε ένα πολυήμερο ποδηλατικό ταξίδι μου στη Γερμανία το 2010 και ενθουσιάστηκα με το γεγονός οτι κάλυπταν μεγάλη απόσταση και γρήγορα! Εδώ λοιπόν και δυο χρόνια έχω αφιερώσει αρκετές ώρες στο fitness skating και προσπαθώ να βρίσκω καινούριες διαδρομές κοντά ή μακρυά για να εξασκώ το χόμπυ μου. Θα με συναντήσετε πιο συχνά στο Φάληρο και το ΟΑΚΑ, αλλά και σε ορισμένες παραλιακές διαδρομές. Ο μαραθώνιος του Βερολίνου έρχεται να ανοίξει για μένα το χορό των μεγάλων αποστάσεων. Επεται και συνέχεια…
Λίτε Κυριάκος:  Είμαι 21ος χρονών και κάνω πατίνια από το 2008. Από εκείνη τη μέρα τα πατίνια είναι η ζωή μου και δεν τα αποχωρίζομαι ποτέ. Χάρις την ομαδαρα μου την ώθηση ,μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα τεράστιο event inline speed skating και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό. Εύχομαι κάποια μέρα να κάνω πατίνια στην Αθήνα και να μην με βλέπουν σαν εξωγήινο!!
Τσιάκας Νικόλαος: το όνομα μου είναι Τσιάκας Νικόλαος είμαι 39 ετών και ζω για να πατινάρω!!είναι κάτι που το κάνω εδώ και πέντε περίπου χρόνια, μετά από την παρότρυνση της γυναίκας μου..Ο μαραθώνιος του Βερολίνου εκτός από το ότι είναι ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός στον κόσμο των πατινιών,με βοήθησε να θέσω στόχους και να τους πετύχω, (έχασα το τελευταίο 10μηνο γύρω στα 11 κιλά) όπως και να δω το αγωνιστικό κομμάτι των πατινιών με μεγαλύτερη αγάπη!!εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους μας και να περάσουμε αξέχαστα!!
Θεοδωρίδης Αλέξανδρος:  My name is Alexander and I am 25 years old. I came from Russia and i grew up in Greece . I ‘ve been working as a chef when a serious bike accident happend to me. Since then i have a left hand disability. Inline skating is a matter of culture for me but after the accident is the love of my life and a way to feel free again. In Berlin Marathon i will show that the body is ”JUST” an instrument, it’s the ”MIND” that’s really doing the work!
Ράλλης Βασίλης:  My name is Vassilis Rallis and Iam 40 years old. I have a nineyear son and in some point of time, we decided to spend our common free time on inline skates. Very soon inline skates became a beloved for me activity. My interest in the Berlin Marathon basically stem from 3 things, my love for sports, the pleasure I get from inline skates and the amazing group of people that will join with me in this expedition named OTHISI (ΩΘΗΣΗ)!!!
Κυκριλής Βασίλης: My name is Vassilis and I am 39 years young. Some years ago I started creating a “things I want to do” life list. Rollerblading was one thing and running a marathon was another. Rollerblading a marathon, especially n the company of good friends, is the very best way to tick as “done” both wishes at the same time
Αποστολάκης Νικόλαος: Inline skating gives you a unique sense of freedom, the feeling as you roll on a smooth surface is like you are kind of flying inches off the ground. It is also a good excercise for the cardiovascular with the added benefit that gives no strain to the joints…
Μπεληγιάννη Αναστασία: Ονομάζομαι. Μπεληγιάννη Αναστασία είμαι 31 χρονών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Το inline skating το γνώρισα πριν 3 χρόνια περίπου και μέσα από αυτό γνώρισα εξαιρετικούς ανθρώπους που μαζί τους έχω μοιραστεί φανταστικές εμπειρίες. Στο μαραθώνιο του Βερολίνου αποφάσισα να συμμετάσχω για να σιγουρευτώ τελικά οτι μπορώ να ξεπεράσω τον εαυτό μου και ν’αποδείξω κυρίως σ΄εμένα οτι τα όριά μου είναι μόνο ο ουρανός! Νιώθω περήφανη διότι είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα λαμβάνει μέρος σ’ενα τέτοιο γεγονός και ακόμα καλύτερα που θα είναι η ομάδα μας αυτή! Εύχομαι να γυρίσουμε με μαγικές εικόνες και εμπειρίες και στο μέλλον να ξαναεπιδιώξουμε κάτι ανάλογο.
Kάλαρης Στράτος: Ξεκίνησα να πατινάρω στον παγο το 2010 και μετά το τέλος της σεζόν του πάγου πήρα τα πρώτα μου in-line skates με σκοπό να διατιρήσω την φόρμα μου… Πολύ γρήγορα όμως ανακάληψα ότι τα in-line μου άρεσαν περισσότερο και γνώρισα τον σύλλογο “Ώθηση”. Έτσι στην πορεία πήρα μέρος στο “X-treme 504” το καλοκαίρι του 2011 και τα in-line skates για μένα έγιναν ένα αγαπημένο μέσο μετακήνισης και όχι μόνο!!!!
Μπουτούρη Φωτεινή: My name is Fotini Boutouri and I am 41 years old. Being a mom of two girls 9 and 10 years old, I started experimenting with inline skates almost two and a half years ago, along with my family, my husband and daughters! The fresh air of the inline skates awoke me and made me feel free like a kid again. Loving this feeling of freedom, last year I really tested my body but especially my mind and participated in the event, my team “othisi” organized. We traveled from Athens to Thessalonica on our inline skates covering the distance of almost 500km!! And I was the only woman! This trip was an experience I will never forget as long as I live! Berlin Marathon gave me the motivation, to keep trying and dreaming, despite the injuries I have on both my legs I climbed on my racing skates, although an amateur! Having the support of my team “othisi”, I am looking forward our participation on the 29th Berlin Marathon, making my life experiences richer!
Κούσπαρης Γιάννης: Με λένε Κούσπαρη Γιάννη αλλά οι φίλοι με φωνάζουν John Kou!  Πατίνια : δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να συνδυάζεις διασκέδαση, ελευθερία, άθληση και δουλειά αυτά τα τελευταία 10 χρόνια! Όμορφοι άνθρωποι, έντονα συναισθήματα και αγώνας για σωματική και ψυχική βελτίωση οδηγούν στην Ώθηση και πιο κάτω στο Μαραθώνιο του Βερολίνου! Στις 15:30 ξεκινάει ο Μαραθώνιος …στις 17:00 θα απολαμβάνω AlkoholFrei Erdinger στην γραμμή του τερματισμού!!!
Παναγιώτης Σουκιούρογλου: Είμαι 41 ετών και είμαι από Αθήνα. Ξεκίνησα να κάνω πατίνια σε ηλικία 38 ετών. Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι αυτή η ενασχόληση θα ήταν τόσο συναρπαστική. Ξεκινώντας να μαθαίνω πατίνια ο στόχος ήταν πότε θα καταφέρω να κάνω πατίνια με άνεση ώστε να κυκλοφορώ σους δρόμους  σαν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ποτέ ότι θα έφτανα στο σημείο να έχω απαιτήσεις από τον ευατό μου να κινηθώ γρήγορα ή να λάβω μέρος σε έναν αγώνα. Οι φίλοι που έκανα και οι σχέσεις που δημιουργήθηκαν από τα πατίνια είναι κάτι σαν παραμύθι. Η ομάδα μας η καλύτερα η οικογενειά μας είναι κάτι που δεν το συναντάς στις μέρες μας. Από αυτό το αγώνα περιμένω να ζήσω τα ίδια συναισθήματα που έζησα με την ομάδα  στην περσινή εκδήλωση “Αθήνα – Θεσσαλονίκη με πατίνια” και ο προσωπικός μου στόχος είναι να τερματίσω σε χρόνο λίγο λιγότερο από 1:45:00. Αυτά για φέτος…. προχωράμε ή καλύτερα πατινάρουμε.
Γιαγκής Φραντζέσκος: Κάθε πρόκληση υπάρχει για να μας προκαλεί και σε άθλους…οπότε τα 42 Κm του Βερολίνου πιστεύω οτι είναι ένα καλό ζέσταμα για να γυρίσει κανείς πίσω στην Αθήνα πάνω στα ροδάκια! Και όπως λένε οτι τα εμπόδια είναι για να τα περνάμε, αν το κάνεις φορώντας και πατίνια κάνεις και κόλπο!! Γι’αυτό βάλτε ρόδες στην ζωή σας!! Αυτά!
Translate »