Τί είναι το FNS ;

Το FNS (Friday Night Skate) όπως δηλώνει και το όνομα του είναι μία βραδινή βόλτα με πατίνια που γίνεται κάθε δεύτερη Παρασκευή στις 20:30.Η ανακοίνωση της βόλτας και η διαδρομή, γίνεται από το site της ομάδας και από την σελίδα μας στο Facebook.Η αφετηρία της είναι η μαρίνα του Φλοίσβου.Οι πιο συνηθισμένοι προορισμοί μας είναι η Γλυφάδα, η Βούλα, ο Πειραιάς και το κέντρο της Αθήνας.Κατά την διάρκεια της βόλτας (στα μισά της διαδρομής), πραγματοποιείται ένα διάλειμμα περίπου δεκαπέντε ( 15) λεπτών για ξεκούραση.Οι αποστάσεις που διανύονται είναι περίπου 20 με 35 χλμ με επιστροφή στην μαρίνα του Φλοίσβου.Το FNS, μπορεί να ακολουθήσει όποιος θέλει ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΘΥΝΗ και τηρώντας τους ατομικούς κανόνες ασφαλείας. Ο Συλλογός μας δεν φέρει καμία ευθύνη για κανένα συμμετέχοντα σε αυτή τη βόλτα!!!. Σε περίπτωση που αναβληθεί ένα FNS (είτε λόγω βροχής ή αργίας ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο), θα πραγματοποιείται την επόμενη Παρασκευή.

Συστάσεις :

Kάθε τροχοπεδιλιστής, θα πρέπει να μπορεί να πατινάρει και να φρενάρει χωρίς βοήθεια (οι διαδρομές έχουν ανηφορικά και κατηφορικά τμήματα που απαιτούν καλή ισορροπία και καλή γνώση τεχνικών φρεναρίσματος) και να μπορεί να κρατάει μία σταθερή ταχύτητα για αρκετή ώρα.
συστήνεται η χρήση προστατευτικών και κράνους όπως και χρήση ανακλαστικών ταινιών και φώτων.
να ακολουθείται πάντα ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας.(σχεδόν ολόκληρη η βόλτα γίνεται σε δρόμους κυκλοφορίας αυτοκινήτων).

Επαναλαμβάνουμε, το FNS, μπορεί να ακολουθήσει όποιος θέλει ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΘΥΝΗ και τηρώντας τους ατομικούς κανόνες ασφαλείας. Ο Σύλλογος μας δεν φέρει καμία ευθύνη για κανένα συμμετέχοντα σε αυτή τη βόλτα!!!

Translate »