40ος Μαραθώνιος Πατινιών Βερολίνου

Ένας ολόκληρος χρόνος από την πρώτη μας συμμετοχή σε μαραθώνιο πατινιών πέρασε!

 

Μόλις 3 ημέρες ακόμα μέχρι το ταξίδι μας με προορισμό το Βερολίνο. Μόνο 5 ημέρες απομένουν μέχρι να διασκεδάσουμε και να λάβουμε μέρος σε αυτή την γιορτή των πατινιών που ονομάζεται 40ος Μαραθώνιος πατινιών Βερολίνου.

 

Ήταν Οκτώβρης του 2012 όταν αμέσως μετά την επιστροφή μας από αυτή την διοργάνωση, μπήκαμε στη διαδικασία προετοιμασίας για τον φετινό μαραθώνιο. Μεγάλες θυσίες έγιναν από όλους πρωτίστως για την σωματική και πνευματική μας ανάταση και στη συνέχεια για την επίτευξη ενός καλύτερου χρόνου. Οι ώρες των προπονήσεων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αρκετές και όχι μόνο. Πατίνια, ποδήλατο, σκαλιά, βάρη, τρέξιμο και γυμναστήριο μερικά από τα αντικείμενα της προπονήσεως του καθ’ενός από εμάς.Πειράγματα, βόλτες και κοινή διασκέδαση αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας καθ όλη τη διάρκεια αυτού του χρόνου. Παρεξηγήσεις και προβλήματα εξ’ ίσου αρκετά όπως σε κάθε παρέα και ομάδα αλλά στο τέλος όλοι μαζί μια ομάδα.

 

Τώρα πλέον φτάσαμε στην τελευταία εβδομάδα που θα απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων αλλά ως επί τον πλείστον θα κάνουμε πατίνια με τους φίλους μας, τους συναθλητές μας και εν γένει τους ανθρώπους που μαζί κουραστήκαμε να φτάσουμε σε ένα καλύτερο γυμναστικό αποτέλεσμα.

 

Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε πατίνια, να γίνουμε ένα μαζί με άλλες 7000 χιλιάδες κόσμου με πατίνια, να ανατριχιάσουμε ακούγοντας το Hell Bells της εκκίνησης, να αισθανθούμε την κούραση στο 30ο χ.λ.μ., να ακούσουμε τον κόσμο να μας ενθαρρύνει και να μας χειροκροτεί και τέλος να

Translate »