Θέλετε να μάθετε rollers?

Διδάσκουμε μαθήματα rollers σε παιδιά και ενήλικες κάθε επιπέδου.

Surf Lessons for All

Μαθήματα πατινιών για παιδιά

60'

Τα μαθήματα μας διαρκούν 60 λεπτά.

> 5 άτομα

Ελάχιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα τα 5. Από την στιγμή που συμπληρώνεται μια ομάδα θα πρέπει να γίνεται επιλογή άλλης.

6 - 12 ετών

Αυτό το παιδικό τμήμα απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών.


Πρόγραμμα μαθημάτων

Αγία Παρασκευή

Τρίτη: 18:00 - 19:00 

Σάββατο: 9:00-10:00 /10:00-11:00 /11:00-12:00

Καλλιθέα

Παρασκευή: 18:00 - 19:00

Σάββατο: 13.00 - 14.00

Μαθήματα πατινιών για ενήλικες

60 '

Τα μαθήματα μας διαρκούν 60 λεπτά.

> 5 άτομα

Ελάχιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα τα 5. Από την στιγμή που συμπληρώνεται μια ομάδα θα πρέπει να γίνεται επιλογή άλλης.

> 18 ετών

Αυτό το τμήμα για ενήλικες απευθύνεται σε ενήλικες.


Πρόγραμμα μαθημάτων

Αγία Παρασκευή

Τρίτη: 19:00 - 20:00

Καλλιθέα

Παρασκευή: 19:00 - 20:00

Σάββατο: 14.00 - 15.00

Ιδιαίτερα Μαθήματα πατινιών

60 '

Τα μαθήματα μας διαρκούν 60 λεπτά.

1-3 άτομα

Μέγιστος αριθμός ατόμων για τα ιδιαίτερα είναι τα 3.


Σε περίπτωση που δεν σας βολεύουν οι ώρες  των τμημάτων υπάρχει η δυνατότητα ιδιαίτερου μαθήματος. Έπειτα  από συνεννόηση με τον προπονητή. Το μάθημα έχει διαρκεί μία ώρα και γίνετε στον χώρο προπονήσεων του συλλόγου.

Μαθήματα πατινιών σε σχολεία


Έμπειροι προπονητές από τον σύλλογό μας αναλαμβάνουν μαθήματα στον χώρο του σχολείου σας. Ερχόμαστε εμείς στον χώρο σας εφόσον δημιουργηθεί τμήμα με ελάχιστο αριθμό  8  παιδιών .Τα παιδιά που συμμετέχουν στα μαθήματα είναι απαραίτητο να  έχουν δικό τους εξοπλισμό και πατίνια.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Θέλετε να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο των rollers?

οι εγγραφεσ ξεκινησαν

Οι προπονήτριες

Ιωάννα Αντζουλή

Αποφάσισα να ξανά φορέσω πατίνια το 2013  πριν από αυτό έκανα σαν παιδί στην γειτονιά με τους φίλους μου. Ενσωματώθηκα σε μία ομάδα στο ΟΑΚΑ όπου γνώρισα πολύ κόσμο που είχε την ίδια αγάπη με εμένα για το άθλημα και αυτό έκανε ακόμα πιο δυνατή την φλόγα μου γι' αυτό.

Το χόμπι έγινε επάγγελμα και αποφάσισα να δώσω δίπλωμα διδασκαλίας πατινιών (ICP Inline Certification Program) για να μπορέσω να επισημοποιήσω την ικανότητά μου να μεταφέρω την γνώση μου σε άλλους.

Το 2018 εργάστηκα στο St Lawrens σε ένα summer camp και την ίδια χρόνια στην LFH Ελληνογαλλική σχολή του Ευγένιου Ντελακρουά έως και σήμερα. Αργότερα έγινα προπονήτρια στην "ΩΘΗΣΗ" και από τότε συνεχίζω και προπονώ σ αυτή την ομάδα διανύοντας κάθε χρόνο και μεγαλύτερη επαγγελματική επιτυχία. Προτεραιότητα μου είναι πάντα η ασφάλεια γι αυτό και είμαι κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών

Με τα μέλη της ομάδας μας έχουμε χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης γι' αυτό κάθε χρόνο γινόμαστε όλο και περισσότεροι και φυσικά όλο και πιο έτοιμοι να πάμε στο επόμενο επίπεδο εκμάθησης και ανακάλυψης των ατομικών μας δυνατοτήτων.

Μαργαρίτα Καμπούρη

Είμαι απόφοιτη της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη χιονοδρόμια. Έχω παρουσιάσει την πτυχιακή της εργασία με τίτλο: Η αξιολόγηση της συμπεριφοράς χιονοπέδιλων αλπικού σκι στο χιόνι. Στο επιστημονικό συνέδριο Τ.Ε.Φ.Α.Α .

Από μικρή ασχολήθηκα με πολλά αθλήματα και δεν έλειψαν από την φαρέτρα μου τα roller. Ότι πιο κοντινό στο άθλημα είναι η χιονοδρόμια γι αυτό και επέλεξα την αντίστοιχη ειδικότητα. Συνεργάζομαι  για 8 χρόνια με πολλές εταιρίες ως εκπαιδεύτρια σκι. Στα in-line roller έχω εργαστεί ως προπονήτρια από το 2018 με τα ιδιωτικά σχολεία Μοραΐτης και LFH Ελληνογαλλική σχολή του Ευγένιου Ντελακρουά διδάσκοντας σε παιδιά δημοτικού. Στην  ΏΘΗΣΗ  συμμετέχω από την ίδρυση του συλλόγου και συνεργάζομαι είτε βοηθώντας επικουρικά είτε ως σταθερή προπονήτρια. Πιστεύω ότι τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι και την βιωματική μάθηση. Γι αυτό επέλεξα να συνεχίσω τις σπουδές στην σχολής διετούς φοίτησης ΑΝΙΜΑ: Πρόγραμμα εξειδίκευσης πάνω στην  Καλλιτεχνική Εμψύχωση - Θεατρικό Παιχνίδι. Παράλληλα από το 2015  εργάζομαι  στην εταιρία ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας Αθλητικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, στο πάρκο ΚΠΙΣΝ. Προτεραιότητα μου είναι πάντα η ασφάλεια γι αυτό και είμαι κάτοχος διπλώματος πρώτων βοηθειών.

We love to skate!

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για τα μαθήματα rollers που προσφέρουμε!

Μερικές ερωτήσεις και χρήσιμες πληροφορίες που μπορεί να σας δημιουργηθούν σχετικά με τα μαθήματα πατινιών.

Θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας και να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο των πατινιών.


Μπορω να κανω ενα δοκιμαστικο μαθημα;

Αν επιθυμείτε να δοκιμάσετε (ή να θυμηθείτε) την εμπειρία των rollers, υπάρχει η δυνατότητα ενός δοκιμαστικού μαθήματος με χρέωση μόλις 5€ τα οποία αφαιρούνται από τη συνδρομή σας σε περίπτωση που αποφασίσετε να γραφτείτε κανονικά στις προπονήσεις του συλλόγου. Ακόμη, σας παρέχουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό σε περίπτωση που δεν έχετε για το δοκιμαστικό μάθημα.

Είναι αναγκαία η τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή την ημέρα της δοκιμής, για την κράτηση του εξοπλισμού και την πληροφόρηση του επιπέδου του ασκούμενου.

μπορω να ξεκινησω μαθηματα χωρις να εχω πατινια;

Αν επιθυμείτε να ξεκινήσετε μαθήματα πατινιών χωρίς να έχετε πατίνια και προστατευτικά, ο σύλλογός μας μπορεί να διαθέσει τον εξοπλισμό που χρειάζεστε ώστε να γνωρίσετε αυτό το συναρπαστικό άθλημα.

Ποια ειναι η καταλληλη ηλικια για να ξεκινησει καποιος πατινια

Μελέτες έχουν δείξει πως τα παιδάκια μπορούν να ξεκινήσουν πατίνια από πολύ μικρή ηλικία. Στα τμήματά μας ξεκινούν από 6 χρονών και στα ιδιαίτερα μαθήματα από 4 ετών.

Που γινονται τα μαθηματα;

Ως σημείο συνάντησης για τα μαθήματα και τις προπονήσεις του συλλόγου έχουμε ορίσει τη Μαρίνα Καλλιθέας και το 4ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής

Χάρτης

Ποιο ειναι το ποσο για εγγραφη νεου μελους;

Το εφάπαξ ποσό εγγραφής ανέρχεται στα 30€.

Ποιο ειναι το ποσο της συνδρομης;

Η συνδρομή είναι μηνιαία και το κόστος ανέρχεται στα 20€ για μια φορά την εβδομάδα και στα 40€ για δυο φορές την εβδομάδα.

Γιατι να ξεκινησω μαθηματα in-line roller;

Για να βρεις ανθρώπους με το ίδιο ενδιαφέρον. Για να αποκτήσεις έναν νέο τρόπο μετακίνησης στην πόλη. Για να συμμετέχεις σε αγώνες. 

Ειναι απαραιτητο να κανω μαθηματα για να μαθω;

Όπως σε κάθε άθλημα έτσι και στα πατίνια υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική και μεθοδολογία διδασκαλίας.

Στην προπόνηση θα διδαχθείτε  :

  • τον σωστό τρόπο να φοράτε τον εξοπλισμό
  • να πέφτετε και να σηκώνεστε σωστά και με ασφάλεια
  • διαφόρων ειδών στροφές και φρένα
  • πορεία προς όλες τις κατευθύνσεις
  • τεχνικές slalom σε κονάκια
  • αυτονομία στην μετακίνηση μέσα στην πόλη

© Othisi-INline skates club. All rights reserved.

Powered by artupweb