Περίοδος 2013-2014 : FNS – Mαθήματα -Προπονήσεις -Ανακοινώσεις -Στόχοι

Τα νέα της Ώθησης

Ο Σεπτέμβριος μπήκε για τα καλά και η Ώθηση είναι έτοιμη να ανακοινώσει το νέο πρόγραμμα της για την περίοδο 2013-2014 καθώς και τους νέους στόχους της.

 

Friday Night Skate : Η γνωστή και καθιερωμένη βόλτα της Παρασκευής. Η πρώτη διαδρομή της περιόδου θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου. Σύντομα θα αναρτηθεί και η διαδρομή που θα δίνει την δυνατότητα και σε άτομα που δεν γνωρίζουν καλά να ακολουθήσουν. Οι κανόνες παραμένουν ίδιοι ( γνώση φρένου και κράνος μερικοί από τους βασικούς) ενώ η συχνότητα τους παραμένει ίδια ( κάθε δεύτερη Παρασκευή)

 

IMG_2877

Μαθήματα :  Δημιουργούνται 2 τμήματα για αρχαρίους και ενήλικες. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη,  στις 19:00 – 20:00 για ανήλικους και στις 20:00 – 21:00 για τους ενήλικες. Κάθε νέο μέλος της Ώθησης πληρώνοντας 70 Ευρώ για εγγραφή και ετήσια συνδρομή δύναται να παρακολουθήσει 8 μαθήματα πατινιών δωρεάν.

 

IMG_2780

Προπονήσεις : Οι προπονήσεις των προχωρημένων θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 18:00 έως 19:00 και Σαββάτο στις 16:00. Προπονητής της Ώθησης είναι πτυχιούχος γυμναστικής ακαδημίας.

Ανακοινώσεις : H Ώθηση ανακοινώνει την δημιουργία ομάδας αγωνιστικού πατινάζ ( Speed skating Pro team 7-10 άτομα) και ομάδα γυμναστικού πατινάζ ( Fitness team 10 ατόμων). Στις 19 Οκτωβρίου θα γίνουν αγώνες για την επιλογή των καλύτερων. Νωρίτερα θα ανακοινωθούν τα αγωνίσματα που θα πρέπει να  διαγωνιστούν και να ολοκληρώσουν όλοι όσοι θελήσουν για  να συμμετάσχουν σε αυτές.

Στόχοι :  O νέος στόχος της Ώθησης για το 2014 είναι η συμμετοχή στον 24ώρο αγώνα πατινιών  που γίνεται στην αγωνιστική πίστα Le Mans στην Γαλλία. Σκοπός είναι να συμμετάσχει για πρώτη φορά για τα δεδομένα της Ελλάδας, μια γυναικεία και μια ανδρική ομάδα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης :  http://www.24rollers.com/

24h le mans

Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα σε όλους !

Translate »