Ρούχα και Μόδα στα Πατίνια

Της Αναστασίας Μπεληγιάννη –
anastasia@othisi-skates.gr –
Τι απαιτείται για την in line skate ένδυση;
Η σημερινή συλλογή νεανικών in line skaters ρούχων είναι ο συγκερασμός στοιχείων τα οποία συνδυάζουν άνεση και στυλ. Σημαντικά ευρήματα, που παρατηρήθηκαν σε έρευνες που αφορούν την κίνηση έχουν προσαρμοστεί στα πρότυπα του skating. Η αγορά γιγαντώνεται και συνήθεις εκθέσεις πωλήσεων κυμαίνονται στην περιοχή των 60εκ. δολαρίων, ενδυναμώνοντας την συνέχιση των ερευνών για το τι εξυπηρετεί τις ανάγκες των skaters. Η ανατομία παίζει το ρόλο της. Οι στροφές, οι κάμψεις και τα άλματα επίσης έχουν την τιμητική τους. Απλώματα, κλίσεις και πολύ χαμηλό σκύψιμο είναι συνηθισμένες φιγούρες σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα σπορ της Αμερικής.
Η σωματοδομή, το ύψος και το βάρος λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά ρουχισμού σχεδιασμένου για τον κόσμο του in line skating. Τα ρούχα για το skate και τα καθημερινά ρούχα, μπορούν να αποτελέσουν έναν λειτουργικό συνδυασμό των πιο hot εταιριών και των πιο παραδοσιακών υλικών, όπως τζιν και χακί. Χρειάζονται ανθεκτικά και ταυτόχρονα εύκαμπτα υφάσματα τα ώστε οι skaters να μπορούν να πραγματοποιήσουν ακραίες κινήσεις χωρίς δυσκολία. Η άνεση είναι προσδιορίζει την επιτυχία στο skate.
Τα ρούχα τα οποία επιτρέπουν γρήγορες κινήσεις χωρίς περιορισμούς, μπορούν επίσης να υποστηρίξουν ελιγμούς αποφυγής κατά τη διάρκεια πτώσεων και γρήγορων αντιδράσεων σε περιπτώσεις στενών επαφών. Το επίπεδο της έντασης της διαδικασίας του skating είναι ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη από εκείνους που σχεδιάζουν να ξοδέψουν τα λεφτά για την αγορά ρούχων του skating.

5751370548_25a611605c_z

Πώς μπορούν οι ερασιτέχνες skaters να μοιάσουν στους επαγγελματίες;
Όλοι πρέπει να ξεκινήσουν από κάπου. Μια διαφοροποιημένη συλλογή με σήμα το ταφ είναι μια καλή αρχή για όποιον σχεδιάζει να μυηθεί στον υψηλής ταχύτητας κόσμο του in line skating. Οι επιλογές ποικίλουν από ζεματιστά χρώματα του ήλιου μέχρι απαλούς τόνους που φέρουν περίτεχνα γραφικά ή αποσπάσματα που υποδηλώνουν την κίνηση και την ταχύτητα. Προσθέστε και ένα ζευγάρι πατίνια ή παπούτσι και είστε έτοιμοι. Πολλοί κατασκευαστές ετοίμων ενδυμάτων με λογότυπα για skaters προσφέρουν ενδύματα που παραβιάζουν τη σφαίρα της εφαρμογής και της λειτουργικότητας. Στις μέρες μας, οι περισσότερες online παραγγελίες μπορούν να επιστραφούν χωρίς επιβάρυνση.
Πουλόβερ και μπλούζες με κουκούλες παράγονται σε μια πλειάδα χρωμάτων, αλλά το κλασσικό μαύρο ακόμα παραμένει στη μόδα. Το κοινό που αρέσκεται σε αγώνες με BMX, μαζί με αυτούς που αρέσκονται στο skateboard και στα rollerblades θα βρει αρκετές επιλογές.
Οι σημερινοί νεαροί in line skaters έχουν περισσότερες επιλογές παρά ποτέ. Σακίδια πλάτης, κράνη και καπέλα, είναι αξεσουάρ απαραίτητα για κάθε λάτρη – στο δρόμο ή μη. Οι συμμετέχοντες όπως και οι θαυμαστές μπορούν να ντυθούν σαν επαγγελματίες σε τιμές για κάθε πορτοφόλι.

doucet1

Από πού προέρχεται η ζήτηση για ρούχα του skate;
Σήμερα, ποικίλα μέσα ενημέρωσης δίνουν έμφαση στο γεγονός ότι περισσότεροι από 600.000 Αμερικανοί είναι κάτοχοι rollerblades. Οι γυναίκες αποτελούν περίπου το ένα τρίτο του συνόλου. Οι νέοι ανεβάζουν το άθλημα. Η ζήτηση που δημιουργήθηκε ώθησε στη δημιουργία ολόκληρης βιομηχανίας. Και είναι εκπληκτική η ταχύτητα με την οποία το in line skating έχει διαδοθεί ευχάριστα σε ένα σημαντικό πλήθος – και ως προσοδοφόρα ενασχόληση στης επαγγελματικές ελίτ.

4603038576_460ab2f2c7_o

Shirtless-Batman-rollerblades

Απολαύστε το. Παραμείνετε ασφαλείς. Αναγνωρίστε τα όριά σας. Και φορέστε ό,τι σας βοηθάει περισσότερο παρά ποτέ. Παρόλα αυτά το νεανικό in line skating στυλ έχει χρόνια δημιουργικότητας στο παρελθόν. Στυλ που είναι κατάλληλα για skaters πέρασαν από πολλά στάδια, από ρούχα που φοριόνταν στην περασμένη εποχή της τρέλας των roller skating, όταν ζευγάρια πατίναραν χέρι χέρι γύρω γύρω σε κύκλους στα γυαλισμένα παρκέ, στις αμερικανικές πίστες.

6a00e54ef9645388340128766c0107970c-800wi

jambes03

Translate »