Σύλλογος Ώθηση

Ο Αθλητικός σύλλογος Ώθηση σαν σκοπό έχει τη διάδοση όλων των ειδών των πατινιών ( Fitness, Aggressive, Freestyle,Speed, Nordic… ), την εκμάθηση αυτών σε όλους εκείνους που θέλουν να τα γνωρίσουν, να αθληθούν, να πάρουν μέρος σε αγώνες καθώς και στην καθιέρωση αυτών ως μέσο μετακίνησης.


Διοργανώνει αλλά και συμμετέχει σε εκδηλώσεις , εκδρομές και αγώνες που συμβάλλουν σε αυτούς τους σκοπούς( Αθήνα-Θεσσαλονίκη 504KmExtreme, FNS κτλ.).

Οι συναντήσεις του συλλόγου γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή (κάθε δεύτερη) και Σαββάτο στις εγκαταστάσεις της ομάδας πίσω από το γήπεδο του TaeKwoDo στο φάληρο και παραπλεύρος από το μουσείο της πολεμικής αεροπορίας.

Ο σύλλογος μας σε κάθε συνάντηση γεμίζει με νέα πρόσωπα και φίλους που έχουν την ίδια αγάπη με εμάς και θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Για εμάς τα πατίνια είναι τρόπος ζωής.

Σε περιμένουμε λοιπόν στις συναντήσεις μας για να πατινάρουμε μαζί!!!

Πάρε Μέρος Στην Ιστορία!

‘Ελα Στην “ΩΘΗΣΗ” !

 

Συνδρομές

Η ετήσια συνδρομή προς τον σύλλογος μας ανέρχεται στο ποσό των 20€. Η συνδρομή έχει ώς σκοπό την κάλυψη του ενοικίου της Ώθησης arena και έχει συμβολικό χαρακτήρα.

 

Εξοπλισμός για δοκιμή

Αν θέλει να δοκιμάσεις πατίνια και απλά σου λείπει ο εξοπλισμός δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στείλε μας ένα email στο info@othisi-skates.gr και τα άλλα άστα σε εμάς.

 

Παράπονα, προτάσεις

Έχεις κάποιο παράπονο ή κάποια πρόταση να καταθέσεις επικοινώνησε μαζί μας στο email στο info@othisi-skates.gr

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Μαρτζεκης Κωσταντινος.
Γεν. Γραμματέας: Τζιράκης Παναγιώτης.
Ταμίας: Μαρκογιάννης Γεώργιος.
Ειδικός Γραμματέας: Μπεληγιάννη Αναστασία (υπεύθυνη μελών και προνομίων αυτών).
Μέλος A': Χρήστος Κοντόσης.
Μέλος B': Καλάρης Ευστράτιος.

Translate »