Συνέντευξη, Velocity Bikes

Συνέντευξη, Velocity Bikes

Inline Skates Ένα εντυπωσιακό σπορ, πολύ διαδεδομένο πλέον και στην Ελλάδα. Μεγάλη έξαρση είχε τη δεκαετία του 80 στην Αμερική, με πυρήνα την Καλιφόρνια.

Στην Ελλάδα εμφανίστηκε λίγα χρόνια μετά σαν μόδα, κυρίως σε κλειστούς χώρους. Disco με πατίνια ήταν πολύ ‘’in’’ για την εποχή.

Για πολλά χρόνια εξαφανίστηκαν από το παρασκήνιο. Ο ενθουσιασμός όμως κάποιων ανθρώπων επανέφερε το in-line στη χώρα μας και πλέον το άθλημα ήρθε για να μείνει.

   Αγώνες, μεγάλες διοργανώσεις ή απλά παρέες που ασχολούνται με το σπορ συνεχώς πληθαίνουν. Στην πόλη του Αγρινίου ο Χρήστος, ένα παιδί που κάνει πατίνια από τότε που θυμάται τον εαυτό του, όπως μας είπε, έχει βαλθεί να σπείρει το μικρόβιο.

    Καθηγητής φυσικής Αγωγής, προπονητής σκι και ποδήλασίας. ‘’ Ένοιωθα ότι χρειαζόμουν κάτι παραπάνω. Έχω ταξιδέψει πολλές φορές στο εξωτερικό με ένα ζευγάρι πατίνια στις αποσκευές μου για Σεμινάρια, προπονητικά camps και αγώνες.’’

   Ο Χρήστος μας είπε με μεγάλη σιγουριά, ότι όποιος ξεκίνησε να μαθαίνει in-line δεν τα ξαναέβγαλε από τα πόδια του. ‘’Είναι απίστευτη η αίσθηση ελευθερίας που νοιώθεις πάνω στις 8 αυτές ροδίτσες. Και βέβαια η καλύτερη γυμναστική για όλους. Ανεβάζει το μεταβολισμό στα ύψη και οι γυναίκες το λατρεύουν για το καλλίγραμμο σώμα που φτιάχνουν.’’

   “Πλέον γίνονται μαθήματα για μικρά και μεγάλα παιδιά. Είναι κάτι που έχει λατρέψει ο κόσμος γιατί έχουμε συνδυάσει την εκμάθηση τεχνικής με παιχνίδια και ασκήσεις μοναδικές. Είμαστε περήφανοι γιατί αυτό που έχουμε καταφέρει στο Αγρίνιο είναι κάτι που συμβαίνει σε  πολύ λίγες πόλεις της Ελλάδος”.

  Για ότι αφορά το in-line skate στο Αγρίνιο μπορείτε τα απευθυνθείτε στο κατάστημα VELOCITY Bikeς ή να μπείτε στο facebook https://www.facebook.com/NonRacing?ref=ts&fref=ts#!/velocitybikes

Ευχαριστούμε το Χρήστο για τα λίγα και καλά λόγια του καθώς και για τις ωραίες εικόνες απο την ομάδα του.

Κούσπαρης Γιάννης

giannis@othisi-skates.gr

http://www.facebook.com/john.kou.3

Translate »